ADHD/ADD inde på livet?

Som ADHD/ADD-specialist har jeg rådgivet mange med ADHD/ADD inde på livet. Uanset om det er dig selv, din partner, dit barn eller nogle af dine nærmeste.

Jeg tilbyder råd og vejledning til, hvordan man kan leve livet med ADHD/ADD som en medspiller og ikke en udfordring.

Vores samarbejde tager altid udgangspunkt i det, du møder af udfordringer i livet.

Du vil møde en sparringspartner som forstår, hvordan ADHD/ADD kan give modstand, men som også kan se muligheder i forhold til at leve livet på en ADHD-venlig måde.

Jeg er certificeret Reason and Rehabilitation ADHD-Coach ved Cognitive Centre of Canada, som er et evidensbaseret program til at støtte mennesker med ADHD/ADD.

Jeg er desuden efteruddannet indenfor autismespektrumforstyrrelser ved Psykologisk Ressource Center og i autisme og Sanseforstyrrelser v/ A sensu. Jeg har ligeledes undervist indenfor blandt andet angst, stress og traumer.

Min erfaring er at en ADHD/ADD diagnose sjældent står alene, og at der kan være andre ting i spil og nogle gange flere diagnoser. Derfor er det vigtigt for mig, at kunne møde hele dig, med det du har med dig. Jeg brænder for det jeg laver og elsker arbejdet med ADHD og ADD rådgivning!

Her kan du se noget af det, jeg tilbyder.

  • ADHD og ADD forløb – Individuelle samtaler for dig der har ADHD/ADD
  • Familieterapeutisk vejledning – til familier med børn som har ADHD/ADD og andre diagnoser eller udfordringer
  • ADHD/ADD i parforholdet – Rådgivning og sparring når ADHD/ADD er en del af parforholdet
  • Gruppeforløb for unge* – Fokus på psykoedukation og redskaber til livet som ung med ADHD/ADD
  • Gruppeforløb for forældre til børn og unge med ADHD/ADD* – Netværksgrupper for forældre til børn med ADHD/ADD med psykoedukation, sparring og netværk for øje.

*Gruppeforløbene vil blive annonceret løbende, men hvis du er nysgerrig, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Grupperne vil være med maks. 8 deltagere af gangen og foregår både fysisk på Møn og online.          

“Det har været en meget personlig oplevelse, Pernille har givet os. Hun formår at tackle os alle, selvom vi er forskellige, og hun er oprigtig, når hun taler med os. Det gav virkelig ro”

– Ung kvinde i gruppeforløb

Terapeut Pernille Ljungdalh

Skrevet af

Pernille Ljungdalh

Terapeut, ADHD/ADD specialist og familiekonsulent.

Mennesker, mental sundhed, neurodivergens og psykologi har altid været af stor interesse for mig. Med uddannelser inden for det sundhedsfaglige og med baggrund i psykologi og forskning, arbejder jeg for, at hjælpe dig tættere på det, der er vigtigt for dig og for at du lever det liv, du ønsker.

Jeg ser frem til at tale med dig

Kontakt via telefon, mail og formular

Her finder du mig:

Psykoterapi og ADHD/ADD rådgivning ved Pernille Ljungdalh

Birkedalsvej 2, 4791 Borre

Der er mulighed for samtaler, forløb og foredrag online.

Mobil +45 60119329

Mailadresse Pernille@ljungdalh.dk

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.