Et foredrag til jeres behov

Jeg tilbyder “basisforedrag” og specialtilrettelagte foredrag til netop jeres forening, organisation eller arbejdsplads. Et “basis-foredrag” er et foredrag om emner, som jeg fast tilbyder og som omhandler emner, som jeg særligt har specialiseret mig i.

Specialtilrettelagte foredrag bliver lavet med udgangspunkt i netop jeres nysgerrighed, udfordringer eller lyst på mere viden. Her er det muligt at kombinere de perspektiver, som netop i synes er vigtige at lære mere om, indenfor neurodivergens og hjernen, børns trivsel, traumer og omsorgssvigt, familietrivsel, familiedynamikker, unge og støtte, kommunikation og samtale. I er altid velkomne til at komme med en forespørgsel med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Foredrag kan tilpasses jeres organisation i forhold til tid og deltagerantal. Jeg kommer meget gerne til jer, hvor der pålægges transportudgifter. Derudover tilbyder jeg også live online-webinarer, hvis der passer bedre til jer.

Se mere om de enkelt basisforedrag og muligheden for specialtilrettelagte:

  • Et fundament for forståelse – Grundkursus i ADHD/ADD
  • At være studerende med ADHD/ADD – udfordringer og udviklingsmuligheder
  • ADHD/ADD og samtidige diagnoser
  • Barnet før diagnosen
  • Børn og unges rygsæk – Viden om traumer og omsorgssvigt
  • Specialtilrettelagte foredrag

Crash-kursus” (1-2 time)

Et genbesøg eller introduktion til ny viden

Et såkaldt “crash-kursus” hvor vi kommer omkring de vigtigste perspektiver omkring det emne, som i ønsker at blive klogere på. Dette er et kursus for jer, som har brug for en genopdagelse omkring et område, hvor i allerede besidder en del viden og erfaring, men hvor nye perspektiver og en mulighed for at genopdage jeres viden er i centrum. Det kan også være et foredrag om et emne, som i endnu ikke ved særligt meget om, men har lyst til at få basis-viden omkring. Et crash-kursus kan være helt oplagt at booke til nye medarbejdere eller når i ønsker, at sætte fokus på nye områder hos jer.

Halvdagsforedrag (3 timer)

Et bredere perspektiv

Dette giver mulighed for at vi kan gå i dybden med et emne som særligt interessere jer. Her bliver det muligt at bringe cases i spil og erfaringsdele med jeres konkrete problemstillinger mere dybdegående. Det kan bidrage til konkret løsninger på netop det i står i. Et halvdagsforedrag skaber grobund for mere dialog i mellem os og at implementere jeres viden endnu mere i den praktiske hverdag. Dette er noget som jeg finder særligt givtigt, og som man får rigtig meget ud af.

Heldagsforedrag (6 timer)

Viden, praktik og implementering

En hel dag med muligheden for at gå i dybden med et emne, som er vigtigt for jer suppleret med jeres praktiske erfaringer og tilrettelagte øvelser, som gør det endnu lettere for jer at få omsat teori til praksis. Det er også en mulighed for, at vi kan gå mere specialiceret ind i konkrete perspektiver omkring det valgte emne. Et heldagsforedrag kan give rigtig meget værdi vidensmæssigt og i forhold til praktiske og konkrete problemstillinger.

Booster-sessioner online eller hos jer (1-2 timer)

En mulighed for sparring og opfølgning

Uanset hvilken længde eller hvilken type foredrag i booker, er det muligt at booke fysiske eller online booster-sessioner for jeres medarbejdere. Her er det muligt at stille uddybende spørgsmål, på det som særligt har interesseret jer, siden oplægget og samtidig få sparring på, hvis der er nogle konkrete elementer, som i har afprøvet hos jer.

Online webinarer

Den fleksible løsning

Online webinarer kan rigtig meget i en travl hverdag. Det gør det også muligt at planlægge på tidspunkter, hvor de fleste oftest har fri fra arbejde. Her kan jeg være meget fleksibel i forhold til jeres ønsker. Der er min erfaring at et online webinar kan være en rigtig god løsning for mange, men at fysiske foredrag har den særlige egenskab, at vi er fælles i et rum, som oftest kan give nogle helt andre perspektiver og en lettere diaglog i mellem os. Om det er fysisk eller online i vælger handler om, hvad der passer bedst hos jer.

Terapeut Pernille Ljungdalh

Skrevet af

Pernille Ljungdalh

Terapeut, ADHD/ADD specialist og familiekonsulent.

Mennesker, mental sundhed, neurodivergens og psykologi har altid været af stor interesse for mig. Med uddannelser inden for det sundhedsfaglige og med baggrund i psykologi og forskning, arbejder jeg for, at hjælpe dig tættere på det, der er vigtigt for dig og for at du lever det liv, du ønsker.

Jeg ser frem til at tale med dig

Kontakt via telefon, mail og formular

Her finder du mig:

Psykoterapi og ADHD/ADD rådgivning ved Pernille Ljungdalh

Birkedalsvej 2, 4791 Borre

Der er mulighed for samtaler, forløb og foredrag online.

Mobil +45 60119329

Mailadresse Pernille@ljungdalh.dk

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.