Få nyttig viden og et fagligt løft med et skræddersyet foredrag om ADHD / ADD

Jeg har afholdt mere end 150 foredrag om ADHD / ADD på skoler, bosteder, ungdomsuddannelser og universiteter om ADHD og ADD, og om hvordan man kan skabe mere inkluderende miljøer for børn og unge med neurodivergente hjerner.

De har lige så stort potentiale som alle andre børn og unge, men har nogle gange brug for forståelse og en anderledes tilgang for at trives og lykkes. 

Jeg fortæller om den nyeste hjerneforskning på området og hvilke udfordringer, der kan være i, at have en hjerne som virker på en anden måde end den gængse.

I får derfor viden om, hvilke udfordringer og udviklingspotentialer der kan være i forbindelse med en diagnose, samt konkrete råd og værktøjer til at arbejde sammen med børn og unge.

Kontakt mig gerne så vi kan vende, hvad i oplever i hverdagen og hvordan jeg kan hjælpe jer.

“Det var en rigtig god eftermiddag. Pernille har en meget behagelig måde at fremlægge budskabet på. Vi synes, at det var så dejligt, at hun har fingrene i dejen i samtalerne med de unge. Og at hun havde et lyttende øre til at høre vores behov for viden på området

Var vi unge med ADHD, ville vi gerne tale med Pernille!”

– Parat til start, Århus

Terapeut Pernille Ljungdalh

Skrevet af

Pernille Ljungdalh

Terapeut, ADHD/ADD specialist og familiekonsulent.

Mennesker, mental sundhed, neurodivergens og psykologi har altid været af stor interesse for mig. Med uddannelser inden for det sundhedsfaglige og med baggrund i psykologi og forskning, arbejder jeg for, at hjælpe dig tættere på det, der er vigtigt for dig og for at du lever det liv, du ønsker.

Jeg ser frem til at tale med dig

Kontakt via telefon, mail og formular

Her finder du mig:

Psykoterapi og ADHD/ADD rådgivning ved Pernille Ljungdalh

Birkedalsvej 2, 4791 Borre

Der er mulighed for samtaler, forløb og foredrag online.

Mobil +45 60119329

Mailadresse Pernille@ljungdalh.dk

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.