Hvordan kan et forløb se ud hos mig?

Inden opstart af et forløb tager jeg altid en telefonisk forsamtale. Her vil jeg spørge lidt ind til, hvad du ønsker at få hjælp til og give dig muligheden for at mærke efter, om vi er et godt match.

Her vil du ligeledes få mulighed for at stille spørgsmål, hvis der er noget, du er særligt nysgerrig på.

For nogle er et terapeutisk forløb kort og for andre længere. Det kan være at få samtaler kan hjælpe dig i retning af det, som er vigtigt for dig i dit liv og bevæge dig væk fra det, som du ikke længere vil have med dig.

Andre gange kan vi have stor gavn af en kontinuerlig sparringspartner på livet over en periode eller flere mindre perioder. Det er noget, vi i fællesskab finder en vej i.

Du kan opleve, at jeg anvender en tavle til at skrive ned på. Det gør jeg for, at vi kan se, hvad det er, der dukker op i samtalen og genbesøge det i fælleskab.

Du er velkommen til at tage et billede af tavlen og tage den med ud af døren, så du kan arbejde videre hjemmefra.

Online samtaler

Jeg tilbyder samtaleforløb på Møn og online, hvor du kan sidde i hjemmefra, hvis dette er et ønske. Online samtaler kan være gode for dig med en travl hverdag, hvor det er nemt at sidde hjemmefra, men kan også være for dig, som føler dig mest tryg i dit eget hjem.

Det er min erfaring at online forløb fungerer rigtig godt.

Godt at vide

En terapeutisk samtale varer som regel 55 min, og jeg sørger altid for, at vi lander et trygt sted, inden du skal ud af døren.

Jeg har tavshedspligt, og hvad vi vender i vores sessioner, er dit. 

Terapeut Pernille Ljungdalh

Skrevet af

Pernille Ljungdalh

Terapeut, ADHD/ADD specialist og familiekonsulent.

Mennesker, mental sundhed, neurodivergens og psykologi har altid været af stor interesse for mig. Med uddannelser inden for det sundhedsfaglige og med baggrund i psykologi og forskning, arbejder jeg for, at hjælpe dig tættere på det, der er vigtigt for dig og for at du lever det liv, du ønsker.

Jeg ser frem til at tale med dig

Kontakt via telefon, mail og formular

Her finder du mig:

Psykoterapi og ADHD/ADD rådgivning ved Pernille Ljungdalh

Birkedalsvej 2, 4791 Borre

Der er mulighed for samtaler, forløb og foredrag online.

Mobil +45 60119329

Mailadresse Pernille@ljungdalh.dk

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.