Kære Kollega – velkommen til min side for fagprofessionelle

Jeg tilbyder forskellige ydelser til at yde støtte, opkvalificering og sparring til jer, som arbejder med mennesker med særlige hjerner.

Det gør jeg på baggrund af stor erfaring med målgruppen og ud fra relevante uddannelser og kurser på området. I får samtidig personlig sparring på netop jeres område.

Med mere end 150 workshops, foredrag og uddannelsesforløb bag mig vil jeg gør mit til, at i får den nyeste viden på området om børn og unge og voksne med særlige hjerner, og hjælp til at hjælpe dem, som har allermest brug for det.

“Pernille er utrolig god til at møde sit publikum, og der er virkelig god læring i det for os. Vi har allerede rykket os og ser frem til de næste dage”

– SPS-koordinator på mentoruddannelse


Workshop – med udgangspunkt i jeres hverdag

Jeg har stor erfaring med at udvikle og afvikle workshops med udgangspunkt i jeres hverdag med mennesker med neurodivergens, særligt ADHD/ADD.

Det vil tage udgangspunkt i det i møder i jeres professionelle virke, uanset om i er en FGU, STU, erhvervsuddannelse, bosted eller har ansatte med en neurodivergent hjerne på jeres arbejdsplads.

Mit omdrejningspunkt er at klæde jer godt på til mødet med mennesker, hvis hjerne fungerer anderledes end den neurotypiske, og hvordan i kan hjælpe med at understøtte dem i deres studie eller arbejdsliv.

I en workshop vil der være praktiske eksempler fra jeres hverdag, som bliver inkorporeret i undervisningen og sparring på konkrete situationer vil ligeledes være i fokus. En workshop er ofte et ét dags arrangement, men kan tilrettelægges efter det, som er muligt for jeres medarbejdere.


Foredrag hos jer

Jeg har en pakke af Basis-foredrag, som oftest har en varighed af tre timer. Her er der fokus på den nyeste viden inden for neurodivergens og konkrete redskaber til at hjælpe jer godt videre i jeres samarbejde med mennesker med en anderledes hjerne end den typiske.

Derudover laver jeg gerne foredrag præcist tilpasset jeres behov og ønsker.

Foredrag kan foregå hos jer eller i kan booke en dag med fuld forplejning på Birkedalsvej på skønne Møn.

Læs mere om Basis-foredrag og specialtilrettelagte foredrag her.

foredrag om adhd

Uddannelsesforløb og supervision

Jeg uddanner mentorer på flere forskellige uddannelsesinstitutioner og laver gerne et uddannelsesforløb skræddersyet jeres behov.

Nogle af de emner jeg oftest bliver spurgt til er:

  • Viden om kerneudfordringerne ved ADHD/ADD
  • Forståelse for hvad det vil sige at have en neurodivergent hjerne
  • Redskaber til at hjælpe unge med ADHD/ADD i (studie)livet
  • Rådgivning i forbindelse med at skabe konstruktive læringsmiljøer for neurogdivergente hjerner
  • Løbende sparring og supervision

Webinar

Et webinar kan være en god løsning for jeres arbejdsplads, hvis i har flere geografiske lokationer eller blot ønsker at gøre det nemt for jeres medarbejdere at deltage hjemmefra.

Jeg skaber et online læringsrum, hvor spørgsmål er velkomne, og hvor der er plads til dialog. Jeg har stor erfaring med at arbejde online og oplever, at det for mange er en tilgængelig og fleksibel løsning for dem. Det er ligesom med foredrag muligt, at få specialiseret et webinar til jeres målgruppe og behov.

I er altid velkomne til at kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer. Det kan i gøre her og derudover kan i se priser på mine basis-foredrag og andre ydelser her.
Terapeut Pernille Ljungdalh

Skrevet af

Pernille Ljungdalh

Terapeut, ADHD/ADD specialist og familiekonsulent.

Mennesker, mental sundhed, neurodivergens og psykologi har altid været af stor interesse for mig. Med uddannelser inden for det sundhedsfaglige og med baggrund i psykologi og forskning, arbejder jeg for, at hjælpe dig tættere på det, der er vigtigt for dig og for at du lever det liv, du ønsker.

Jeg ser frem til at tale med dig

Kontakt via telefon, mail og formular

Her finder du mig:

Psykoterapi og ADHD/ADD rådgivning ved Pernille Ljungdalh

Birkedalsvej 2, 4791 Borre

Der er mulighed for samtaler, forløb og foredrag online.

Mobil +45 60119329

Mailadresse Pernille@ljungdalh.dk

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.