Anbefaling fra projektleder Kim Nørgaard Kruse om projektet “Assens på sport”

I 2021 og 2022 var jeg kollega og samarbejdspartner med Pernille Ljungdalh i forbindelse med projektet Børn og unges lige tilgang til foreningslivet – “Assens på Sport”.

Pernille, som var projektleder på indsatsen, udviste dyb menneskelig forståelse samt sans for at tilrettelægger og strukturere efter behov til gavn for samarbejdspartnere men ikke mindst for de børn og unge, som deltog i projektet. Pernille var exceptionel til at skabe fleksibilitet indenfor strukturen således at der på fineste og holistiske vis var plads til det enkelte menneske asnet diagnose, udfordringer eller social arv.

Pernille Ljungdalh er en dygtig formidler som skaber spændende foredrag og læringsrum for fagligheden er i top og didaktikken ligeså.

Som terapeut og konsulent kan hun udfordre og udvikle, når der er skabt trygge rammer. Trygge rammer som hun selv formår at skabe med hendes behagelige og naturlige måde at være på.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Pernille som terapeut, foredragsholder, samarbejdspartner eller konsulent, da hun formår at udnytte hendes kompetencer, alt efter situationen eller opgavens behov og omfang.

Med Venlig Hilsen Kim Nørgaard Kruse, tidligere projektleder i Assens Kommune – Kultur og Fritid, samt pårørende til familiemedlem med ADHD, som har været i forløb hos Pernille.

Kunne du eller din organisation have brug for mere viden om neurodivergens, så er i meget velkomne til at kontakte mig.

I kan se nogle af de foredrag, jeg blandt andet holder om emnet her, men jeg sammensætter gerne et program ud fra jeres nysgerrighed og behov. Det er altid mit mål at formidle kompleks viden på en ligetil måde – også med et lavpraktisk perspektiv – både på skrift og mundtligt.

Har du selv eller kender du én med en neurodivergent hjerne, som kunne have brug for en sparringspartner, så tilbyder jeg både terapi og individuelt tilrettelagt coaching forløb inden for ADHD og ADD.

Jeg ser frem til at tale med dig

Kontakt via telefon, mail og formular

Her finder du mig:

Psykoterapi og ADHD/ADD rådgivning ved Pernille Ljungdalh

Birkedalsvej 2, 4791 Borre

Der er mulighed for samtaler, forløb og foredrag online.

Mobil +45 60119329

Mailadresse Pernille@ljungdalh.dk

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.