Anbefaling fra indehaver Gerd Munch-Christiansen

Jeg er indehaver af FamilieFokus, terapi familiebehandling, og har haft den store fornøjelse af at have et tæt samarbejde med Pernille Ljungdalh omkring udarbejdelse af tekst til min kommende hjemmeside.

Pernille havde stort fokus på at klarlægge mine værdier, tilgangen i mit arbejde samt hvad der var vigtigt for mig at formidle. På baggrund af det, udarbejdede Pernille en tekst, som fuldstændig afspejlede det og som var toppet med en imponerende faglighed indenfor det neurodivergente og en meget dyb forståelse.

Det er tydeligt, at hendes arbejde er drevet af en stærk passion for at formidle komplekse temaer på en letforståelig og respektfuld måde.

Jeg kan varmt anbefale Pernille Ljungdalh til enhver, der søger en tekstforfatter med en solid faglig baggrund, der formår at omsætte komplekse emner til lettilgængelig og nærværende tekst. Hendes tilgang har været et perfekt match med mig og samarbejdet har været en sand fornøjelse.

Kunne du eller din organisation have brug for skriftlig eller mundtlig formidling af neurodivergens, så er i meget velkomne til at kontakte mig.

I kan se nogle af de foredrag, jeg blandt andet holder om emnet her, men jeg sammensætter gerne et program ud fra jeres nysgerrighed og behov.

Det er altid mit mål at formidle kompleks viden på en ligetil måde – også med et lavpraktisk perspektiv – både på skrift og mundtligt.

Jeg ser frem til at tale med dig

Kontakt via telefon, mail og formular

Her finder du mig:

Psykoterapi og ADHD/ADD rådgivning ved Pernille Ljungdalh

Birkedalsvej 2, 4791 Borre

Der er mulighed for samtaler, forløb og foredrag online.

Mobil +45 60119329

Mailadresse Pernille@ljungdalh.dk

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.